Automate your Marketing
with Womplify




 
MuhamadZaki's FotoPage

By: Muhamad Zaki

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 5-Sep-2007 08:26 Email | Share | | Bookmark
Person that i love most..

 
 
 
View all 6 photos...


Tuesday, 7-Aug-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
Ulangtahun ke Se-bulan....

my sis
official car
C.O.D only...
View all 29 photos...
Hari ini genap sebulan perkahwinan kami yg sweet gitu gambar2 ini juga berjaya akhirnya di cari di segenap pelusuk namun hari ini baru terjumpa...terasa cam nak majlis bersanding ni dibuat tiap-tiap tahun jer... tapi takpe nanti memang plan nak wat majlis bersanding lagi...kali ini ingin menjemput mereka2 yg x dpt hadir pada 07.07.07 arituh dan yg hadir pun kena datang gak tau!!...



Alaaa Ling...malu-malu konon...


Wednesday, 11-Jul-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
Karnival Keluarga Petronas 2007

ni arni ( masih single )
sam, norman n zam
norman lompat
View all 36 photos...
Walaupun inai masih pekat di jari tapi semangat kesukanan dan cintakan MISC tetap terpahat di sanubari ...tepat jam 0720 hrs 10.07.07 waktu malaysia aku dan isteri tersayang memandu kereta masing-masing untuk ke Bangi dan Durian Tunggal...telefon sering berdering sebab masing2 tengah jiwang Sampai2 je IOI Resort terus ke court training sampai penat...

Hasilnya pada tanggal 11.07.07 bermulalah Kontijen Maritim ( iaitu kontijen aku ) menunjukkan belang seperti di dalam gambar ini...

To Kuswadi @ Ketua Pasukan thanx for inviting me for this team and others also TQ so much for your cooperation...kenangan bersama korang xkan aku lupakan dan all d best untuk tahun depan sebab 2008 aku x dpt nak main sebab aku sibuk nak jaga anak hahahahaha......



Wednesday, 4-Jul-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
All about sunset...

jumpa kawan...
 
 
View all 14 photos...
ini adalah hasil kije kerana kobosanan apabila berada di tengah lautan...kurang mantap la sebab gua kamera cap BenQ 4.0mp jer...namum keindahan ciptaan-Nya tetap indah seindah-indahnya...

lokasi penangkapan sekitar Indian Ocean...Red Sea...Arabian Sea semasa kapal sibuk bergerak tak reti dok diam voyage Singapore enroute ke Jeddah S.A

sunrise susah nak amik sebab sea surface selalunya berkabus bile pagi...tetiba je matahari dah naik sejengkal pada visible horizon...


Wednesday, 29-Nov-2006 12:00 Email | Share | | Bookmark
Selamat Ulang Tahun



29 November 1995

Zaki @ Bob - Seorang yang playboy... Untuk buat pertama kalinya mengajak seorang budak perempuan bernama Marsha, bermain roller skate di Mahkota Parade, Melaka. Haaaa... Time jinjang tu jangan tak tahu.. Time tuh, style rappers kira jadi trend paling top dan stylo lah kononnya.. So, rappers kenalah dating style rappers tol tak? Konon cukup cool lah ajak awek main roller skate..

Marsha @ Marcia - Time tuh, seorang yg agak tomboy.. Maklumlah sekolah perempuan, mana ade campur dgn bebudak laki mcm si Bob tuh! Tak main ah... Tapi dah si Bob merayu meratap ajak main roller skate, so layan ajelaaaaaaah.... Tak keluar kang, kesian lak kat mamat tuh

29 November 2006

Zaki @ Bob - Masih playboy?? Hahaha... Yes.. Masih playboy... Tapi sejak bertunang ni, dia dah bertaubat agaknye.. huhuhuh.. Sudah menjadi kekasih dan tunang yg baik dan romantik.. Tapi sekarang ni dia tiada di sini, di Malaysia.. Yep, banyak masanya dihabiskan bukan bersama Marsha sepanjang 11 tahun bersama.. Rasenye dalam 11 tahun adelah 2-3 tahun je masa mereka bersama setiap hari.. Selebihnya, berpisah jauuuuuuhhhhhhhhhhhhh sekali..

Marsha @ Marcia - Sekarang sudah tak tomboy lagi.. Tetapi sangat gila dan gedik.. Sejak bertunang makin gedik.. Tak tahulah cacat ke ape si Marsha ni... Hahaha.... Sekarang masih di Malaysia, hehehe... So, sesape yang mcm nak bagi hadiah Ulang Tahun, bleh bagi aje kat si Marsha ni...

Mari kita ucapkan Selamat Ulang Tahun ke 11 buat perkenalan mereka... Semoga dimurahkan rezeki dan tak asyik nak gaduh-gaduh aje.. Semoga si Bob bawak balik hadiah best2 untuk Marsha kat sini.. Huhuhuhuhuhhhh......


[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net